tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post5347374600474216237..comments2023-08-26T15:22:37.805+02:00Comments on alvar & ivar bageri & musteri: Sven-Åke och lite tillalvar & ivar surdegsbagerihttp://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-3821629861047527212012-04-30T01:07:04.744+02:002012-04-30T01:07:04.744+02:00Hej!
Jag tänkte börja med att berömma det ni gör. ...Hej!<br />Jag tänkte börja med att berömma det ni gör. Jag tycker det är fantastiskt! Sen till hösten så är jag inte så upptagen längre. Så jag tänkte kanske lära mig mer om bröd och bageri än vad jag redan kan. Jag jobbar som kock men vill gärna lära mig att baka bröd som en bagare och inte som en kock. De flesta kockar bakar ju med jäst, manitoba och en surdeg som matades för en vecka sedan. Ni kan ju tänka er hur det blir. <br /><br />Har ni något tips på någonstans där man kan praktisera och lära sig hantverket riktigt jäkla bra? Jag vill helst inte slösa min tid på en alldeles för lång utbildning på någon vuxenutbildning. <br />Med vänliga hälsningar <br />MarkusMarkushttp://hertigenavmakrill.blogspot.comnoreply@blogger.com