tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post7228496823317424370..comments2023-08-26T15:22:37.805+02:00Comments on alvar & ivar bageri & musteri: Helg igen!alvar & ivar surdegsbagerihttp://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-32843545433761819352010-05-15T18:41:36.439+02:002010-05-15T18:41:36.439+02:00Planen är att göra en riktig hemsida så småningom,...Planen är att göra en riktig hemsida så småningom, men jag ska överväga att lägga upp mer info om bröd på bloggen. I butiken finns en lista som man får ta med sig med innehållsförteckning och bakdagar för olika bröd. De vanliga är; vetesur, rågsur, dinkel och frukt & nöt som bakas varje dag, vi alternerar de grova sorterna finsk råg, sten, suralvar och kryddivar. Där emellan dyker det upp helgbröd, experiment och säsongsbröd, nu bakar vi t ex med nässlor...alvar & ivar surdegsbagerihttps://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-44694933539705865552010-05-12T20:18:16.322+02:002010-05-12T20:18:16.322+02:00Vilka bröd är "de vanliga"? Har ni någon...Vilka bröd är "de vanliga"? Har ni någon meny med ingedienslista och bilder? Annars kan det vara en bra idé att lägga upp på bloggen :)Anonymousnoreply@blogger.com