tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post7940688893156221906..comments2023-08-26T15:22:37.805+02:00Comments on alvar & ivar bageri & musteri: Solig söndagalvar & ivar surdegsbagerihttp://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-25316661459094380552009-03-17T21:47:00.000+01:002009-03-17T21:47:00.000+01:00Hej Anders! Det var en väldigt trevlig artikel, ku...Hej Anders! <BR/>Det var en väldigt trevlig artikel, kul att det är så uppmärksammat med surdeg nu!<BR/>Vi har fått fler frågor som dina och vi brukar tipsa om butiken Bagaren och Kocken som finns både på nätet och i Kålltorp, där kan man köpa jäskorgar, bakstenar osv (vi har så lite plats hos oss). <BR/><BR/>Vad gäller mjölet så säljer vi de sorter vi bakar på hos oss, men det är inga speciella bagerimjöler. Vi bakar på helt ekologiskt mjöl från Wästgötarna, de odlar framför allt gamla spannmålssorter, så vårt mjöl är så långt ifrån manitoba och andra kända bagerimjöler man kan komma. <BR/>Vår utmaning ligger i att använda så rena och ursprungliga råvaror som möjligt när vi bakar och med det kan man få fantastiskt resultat! <BR/>Välkommen in till oss för fler tips (lite surdeg kan man alltid få köpa med sig).alvar & ivar surdegsbagerihttps://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-89924633526449708562009-03-17T08:57:00.000+01:002009-03-17T08:57:00.000+01:00Hej,SvD hade häromdagen en lång artikel om den nya...Hej,<BR/><BR/>SvD hade häromdagen en lång artikel om den nya surdegstrenden. Intressant! Speciellt intressant var att notera att "Bakery and Spice" i Stockholm förbarmade sig över oss hemmabagare, och säljer diverse utrustning som är svår för oss amatörer att komma över. Speciellt då riktigt bagerimjöl! Skulle ni möjligen kunna tänka er något sådant för oss i Göteborg?<BR/>Mvh,<BR/>AndersAndershttps://www.blogger.com/profile/15032041624787783334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-42282394391545183732009-03-16T23:50:00.000+01:002009-03-16T23:50:00.000+01:00Tack Beatrice för att du håller reda på oss! Maj s...Tack Beatrice för att du håller reda på oss! Maj ska det såklart vara!alvar & ivar surdegsbagerihttps://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-88953674968314107672009-03-16T21:26:00.000+01:002009-03-16T21:26:00.000+01:00Interfood-mässan är väl i maj, inte april, med öpp...Interfood-mässan är väl i maj, inte april, med öppet för allmänheten den 20 maj. Bara så att ingen planerar för fel dag.Beatricehttps://www.blogger.com/profile/00055186585709676397noreply@blogger.com