tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post8434504301761290968..comments2023-08-26T15:22:37.805+02:00Comments on alvar & ivar bageri & musteri: Ge mig riktigt bröd och smöralvar & ivar surdegsbagerihttp://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-41104200291579409702011-10-17T16:26:19.505+02:002011-10-17T16:26:19.505+02:00Hej,
Håller med dig att det måste finnas någon ty...Hej,<br /><br />Håller med dig att det måste finnas någon typ av skydd för ordet "surdegsbakade". Jag har diskuterat den med Sébastien och finns några EU regelverk som kanske man kunde använda att skydda äkta surdegsbröd. <br /><br />När det gäller smör, jo smör smakar godare och dessutom alla originala och klassiska recept brukar använda äkta smör och ej margarin. Tyvärr, verkar som även i bageri/konditori utbildning lär man sig att använda margarin för att det är lättare att arbeta med. Genvägar brukar inte ge något bra resultat. Vet att Sébastien jobbar hårt med att förbättra utbildning, så förhoppningsvis kommer man att göra grejer på det äkta sätt.<br /><br />Grattis på din reportage i förra numret av BAKA. Mycket inspirerande!!<br /><br />/PauloPaulohttp://zinedepao.blogs.sapo.ptnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-72960907033250214412011-10-08T13:55:40.705+02:002011-10-08T13:55:40.705+02:00jaa!! Det borde verkligen bli en regel här, att få...jaa!! Det borde verkligen bli en regel här, att få kalla ett bröd bakat på största delen jäst(som jäskraft) och en gnutta sleimig gegga och sedan ta betalt som om det våre ett riktigt fint och äkta surdegs bröd, är fruktansvärt, dessvärre ser ja detta varje dag och det gör lika ont i hjärtat varje gång..Nathaliehttps://www.blogger.com/profile/16899444493208075856noreply@blogger.com