tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post8899649967835112386..comments2023-08-26T15:22:37.805+02:00Comments on alvar & ivar bageri & musteri: Nu blir det nässloralvar & ivar surdegsbagerihttp://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-83703788260885767582011-04-29T18:29:30.775+02:002011-04-29T18:29:30.775+02:00Nässelsmaken är ganska subtil men ger en fin ton i...Nässelsmaken är ganska subtil men ger en fin ton i brödet, smaken framträder mer och mer när brödet åldras, efter en dag eller så. Men det är väldigt gott, ett av våra egna favoriter, det kanske är kombinationen med smaken av vårt bröd vetesur som gör det så gott, jag vet inte riktigt, det är svårt att beskriva smaken på bröd!<br />I morse åt jag en varm nygräddad kantbit av nässelbrödet med smör som smälte, det var helt fantastiskt (även om det inte smakade så mycket nässla då)!alvar & ivar surdegsbagerihttps://www.blogger.com/profile/04938777584310711937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-37062976929330957952011-04-29T10:11:14.001+02:002011-04-29T10:11:14.001+02:00Spännande med nässlor i brödet. Hur tydligt märks ...Spännande med nässlor i brödet. Hur tydligt märks dom i smaken?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3285203170233156351.post-74343129841253281272011-04-28T21:22:55.799+02:002011-04-28T21:22:55.799+02:00Skulle så gärna prova!
KarinSkulle så gärna prova!<br />KarinKarinhttps://www.blogger.com/profile/14112404988371203553noreply@blogger.com