MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
torsdag 14 maj 2009
Söta nyheter
›
Ett litet reportage i tidningen centrum/linné förra veckan har resulterat i flera nya kunder. Mycket trevligt tycker vi och hälsar er varmt ...
2 kommentarer:
måndag 4 maj 2009
Hur man förvarar surdegsbröd, del 1
›
Vi rekommenderar att man förvarar våra bröd invirade i en kökshandduk eller liknande, då bevaras brödets skorpa och den är väldigt viktig f...
4 kommentarer:
onsdag 29 april 2009
Cash eller kort!?
›
Efter mycket om och men, tre dryga månader av väntan, felanmälan på felanmälan och ännu mera krångel, har vi äntligen fått igång vår korttre...
torsdag 23 april 2009
Glada kunder och unga bagare
›
Först och främst, det absolut roligaste med att ha ett eget bageri: Alla våra fina och trevliga kunder! Det är himla kul att så många är int...
1 kommentar:
måndag 30 mars 2009
Våren är på ingång!
›
Nu får även en bagare lite ljus under tidiga morgontimmar och vi har lagt märke till att det börjar spira frisk ny grönska under fjolårets t...
måndag 16 mars 2009
Solig söndag
›
De senaste veckorna i bageriet har varit händelserika, först var det fettisdag, sedan mässan Passion för mat och så har vi fått en praktikan...
4 kommentarer:
söndag 22 februari 2009
Finbesök i bageriet + en nalkande fettisdag
›
En upplysning till alla våra semle-älskande kunder! På tisdag håller vi bageriet extraöppet till kl 18, ring gärna och beställ i förväg för ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion