MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
onsdag 23 februari 2011
Förvaring och förbrukning
›
Som bagare och innehavare av ett bageri blir man lite bortskämd med färskt bröd, det är bara att erkänna. Men ibland blir jag nyfiken på va...
6 kommentarer:
måndag 7 februari 2011
Förklaring till korkade regler
›
Det här är ett inlägg gjort nyligen av Marcus på sajten rejta.se; Så synd med så korkade regler! I början r...
1 kommentar:
måndag 31 januari 2011
Semlepremiär
›
Nu är det dags, semlan, detta oemotståndliga bakverk! God bulle, mycket mandelmassa och fluffig grädde, jag erkänner, jag är väldigt svag f...
1 kommentar:
söndag 16 januari 2011
Den som väntar på något gott
›
Vi gillar att vänta på något gott och drar därför ut på semlepremiären ända till den 1 februari. Det är roligt att vara tillbaka efter jul...
måndag 10 januari 2011
Välkomna på 2-årskalas!
›
Imorgon drar vi igång igen efter vårt sköna jullov! Men det är inte nog med det utan vi firar även bageriets 2-årsdag! Kom och fira med oss...
1 kommentar:
torsdag 30 december 2010
Gott Nytt År
›
Med detta vill vi tacka alla kunder för det gågna året, vi har all vår framgång att tacka Er! Nu laddar vi upp med sömn och lediga dagar f...
tisdag 21 december 2010
Fullt bageri
›
Vi bakar så mycket som det bara går i vårt lilla bageri och mer därtill, hela dygnet runt jobbas det nu dagarna före jul. Trots detta är vår...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion