MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
torsdag 24 mars 2011
Fredagslyx
›
Jag hade tänkt lägga upp en bild på pajerna vi bakade i lördags, men de sålde slut nästan innan jag hann blinka. Vi hann provsmaka men inget...
torsdag 17 mars 2011
Våren och Olivia
›
Nu är det väl ändå vår? Vi har slutat med semlor för i år (till mångas besvikelse, men nu ska man ju fasta!), så att man får längta riktigt...
tisdag 1 mars 2011
Extra Extra; Fettisdagen den 8/3
›
En stor dag närmar sig, den 8/3 är det fettisdagen (och internationella kvinnodagen!). Då har vi på alvar & ivar surdegsbageri extraöpp...
2 kommentarer:
onsdag 23 februari 2011
Förvaring och förbrukning
›
Som bagare och innehavare av ett bageri blir man lite bortskämd med färskt bröd, det är bara att erkänna. Men ibland blir jag nyfiken på va...
6 kommentarer:
måndag 7 februari 2011
Förklaring till korkade regler
›
Det här är ett inlägg gjort nyligen av Marcus på sajten rejta.se; Så synd med så korkade regler! I början r...
1 kommentar:
måndag 31 januari 2011
Semlepremiär
›
Nu är det dags, semlan, detta oemotståndliga bakverk! God bulle, mycket mandelmassa och fluffig grädde, jag erkänner, jag är väldigt svag f...
1 kommentar:
söndag 16 januari 2011
Den som väntar på något gott
›
Vi gillar att vänta på något gott och drar därför ut på semlepremiären ända till den 1 februari. Det är roligt att vara tillbaka efter jul...
‹
›
Startsida
Visa webbversion