MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
onsdag 25 maj 2011
Alla dessa helger
›
Mor är rar Nu kommer helgernas tid. På söndag Mors dag, då laddar vi upp med nybakade chokladbröd och rabarberpajer och en hel massa annat...
torsdag 19 maj 2011
Lite mer om surdeg
›
Rågsurbaguette, innehåller Ölands lantvete, rågsurdeg, fullkornsråg, vatten och havssalt. Det börjar med en blandning av mjöl och vat...
5 kommentarer:
torsdag 12 maj 2011
Nytt i maj
›
Snart förvandlas lingongrottan till en somrigare svartvinbärsgrotta. Och nu bakar vi rabarberpajer på lördagarna, vi har fått fin ekolog...
måndag 2 maj 2011
Lördag 30/4
›
03.00 Ugnen står varm och väntar på mig, den är inställd på timer, kylrummet är fullt av bröd som precis börjar bli färdigjästa, nu drar da...
8 kommentarer:
torsdag 28 april 2011
Nu blir det nässlor
›
Nu bakar vi nässelbröd tisdagar-fredagar (vid tillgång på nässlor), i tisdags kom ett litet lass med fina späda toppar plockade i Kungsback...
3 kommentarer:
fredag 22 april 2011
Glad påsk!
›
Påskplanering Nu tar vi ledigt några dagar och öppnar igen på tisdag den 26/4. Igår var det högt tryck, många hade beställt bröd och vi...
måndag 11 april 2011
I Påsktider
›
Även om det känns som om det vore långt kvar, så är det faktiskt påsk redan nästa vecka. Vi har lärt oss att ha lite framförhållning inför ...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion