MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
måndag 23 januari 2012
Dags för semlor
›
Tisdag den 24/1 börjar vi med våra goda semlor! Många med mig har just semlan som favoritbakverk, det är ju en av de bästa kombinationer m...
2 kommentarer:
onsdag 18 januari 2012
Lite om mjöl
›
Bland Wästgötarnas åkrar På alvar & ivar bakar vi bara med mjöl som kommer från Wästgötarna. De är i själva verket åtta spannmålsbö...
3 kommentarer:
söndag 8 januari 2012
alvar & ivar 3 år!
›
På tisdag när vi öppnar igen efter juluppehållet firar vi alvar & ivars 3-årsdag! Vi bjuder på saft och bullar och har öppet från kl 7-...
2 kommentarer:
torsdag 22 december 2011
Ett dygn, tre bagare, tusen bröd
›
Först och främst GOD JUL. Vi vill säga ett stort tack till er alla som ätit våra bröd under det gångna året, utan er vore vi ingenting. Ju...
2 kommentarer:
söndag 18 december 2011
Snön ligger vit på taken och endast bagaren är vaken...
›
Nu drar vi i alla växlar, årets galnaste vecka är kommen! Fredag den 23/12 säljer vi bara förbeställda bröd, några sorter är redan fulltec...
onsdag 7 december 2011
Jul i bageriet
›
Nu börjar det dra ihop sig! Vi säljer nu vörtbröd varje dag med start imorgon torsdag den 8/12, på fredag bakas Frukt de Luxe, och årets j...
onsdag 30 november 2011
Här finns vörten!
›
När man ska förklara vad vört är så måste man nästan börja med lite förenklad ölbryggningskunskap: Korn (eller annan spannmål) läggs i blö...
3 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion