MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
torsdag 29 mars 2012
Påsk!
›
Här kommer lite påskinfo! Först och främst, det är viktigt att beställa i förväg om man vill vara säker på att få bröd till påskhelgen! R...
måndag 19 mars 2012
Bröd + smör = sant
›
Nu har vi åter börjat sälja smör från Vallmobacken som har nystartat vid Nääs fabriker! Precis som våra bröd är smöret unikt eftersom tillv...
fredag 9 mars 2012
Kära kunder!
›
"Från och med den 15 april kommer vi att ha stängt bageriet på söndagar. Vi vet att våra söndagar är mycket uppskattade, men för a...
3 kommentarer:
måndag 5 mars 2012
Surdeg eller inte surdeg
›
Jag tillhör skaran som anser att ett surdegsbröd ska bakas med surdeg och jäsa enbart med surdeg. Inte jäst. Inga kompromisser. Jästen snabb...
1 kommentar:
måndag 27 februari 2012
Vårtecken
›
Nu börjar årets sista veckan med semlor hos oss! Det är roligt att de är så uppskattade, men nu ska man ju egentligen fasta... Vi bakar fö...
onsdag 22 februari 2012
Föredrag om surdeg
›
Fotograf Lina Tengström Imorgon kl 18-20 är det föreläsning med mig om surdeg på Hälsoteket, Frölunda Kulturhus. Pris 20 kr, biljetter kö...
1 kommentar:
onsdag 15 februari 2012
Fettisdagen närmar sig!
›
Den 21/2, alltså tisdag nästa vecka stundar fettisdagen, semlans egen högtidsdag. Semlan har en oväntat lång historia, redan Cajsa Warg skr...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion