MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
torsdag 24 januari 2013
Sist men inte minst grädden
›
På alvar & ivar är vi fyra grädd-älskare mot en. Idag var det en av oss som sa "jag lever nog faktiskt lite för grädde"... D...
måndag 21 januari 2013
Den viktiga fyllningen
›
Steg två för att göra en bra semla är fyllningen. Vi har hittat en riktigt bra mandelmassa från danska Woodshade Organics . Den innehåll...
torsdag 17 januari 2013
Nu blir det andra bullar
›
Imorgon fredag, den 18/1, är det semlepremiär på alvar & ivar. De flesta andra bagerier har nog börjat för länge sedan, men vi gillar at...
torsdag 10 januari 2013
4-årskalas!
›
Gott nytt år! Nu är vi igång igen och idag firar vi alvar & ivars 4- årsdag! Det bjuds på saft och minibullar hela dagen eller så länge ...
onsdag 12 december 2012
Nya kursdatum + vört
›
Kommande kursdatum: 2-3/2 2013 Fullt! 2-3/3 2013 Finns få platser kvar! Vi erbjuder en 2-dagars grundkurs i bakning med surdeg för hem...
2 kommentarer:
onsdag 5 december 2012
Juletider på alvar & ivar
›
Nu växlar vi upp tempot i bageriet, det är december! Lite kort om förändringar för att vi ska få plats med julbaket: Sesamsnurror och ...
onsdag 21 november 2012
Hej då Gotland
›
Nej, vi har inte varit ute och rest. Men. Det är dags för Gotlandsbröden att lämna över till Vörtbröden. Någon blir ledsen, någon blir glad...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion