MENY
(Flytta till ...)
Våra bröd
Bakdagar
alvar & ivar musteri
▼
onsdag 20 mars 2013
Bara en vecka kvar till påsk
›
Nästa vecka har vi öppet som vanligt t o m Skärtorsdagen, den 28/3 kl 18. Därefter är bageriet stängt hela påskhelgen. Det kommer att innebä...
tisdag 12 mars 2013
Låt oss presentera Jean-Paul
›
I höstas började vi experimentera med ett nytt bröd. Det vi sökte var ett luftigt, saftigt och lite mildare bröd än våra andra. Brödet...
1 kommentar:
onsdag 27 februari 2013
Har du inga planer för helgen?
›
Det har kommit ett sent återbud till helgens bakkurs hos oss. Alltså, en plats ledig på alvar & ivars supertrevliga 2-dagars bakkurs lö...
tisdag 5 februari 2013
Extraöppet på fettisdagen
›
Tisdag den 12/2, på semlans högtidsdag, har vi extraöppet till kl 18. Beställ gärna semlor i förväg, de är både goda och ekologiska, pris 30...
torsdag 24 januari 2013
Sist men inte minst grädden
›
På alvar & ivar är vi fyra grädd-älskare mot en. Idag var det en av oss som sa "jag lever nog faktiskt lite för grädde"... D...
måndag 21 januari 2013
Den viktiga fyllningen
›
Steg två för att göra en bra semla är fyllningen. Vi har hittat en riktigt bra mandelmassa från danska Woodshade Organics . Den innehåll...
torsdag 17 januari 2013
Nu blir det andra bullar
›
Imorgon fredag, den 18/1, är det semlepremiär på alvar & ivar. De flesta andra bagerier har nog börjat för länge sedan, men vi gillar at...
‹
›
Startsida
Visa webbversion