fredag 2 oktober 2009

Trevlig helg!


Om det mot all förmodan har kunnat undgå någon (i Göteborg) att GPs fina lördagsbilaga Två Dagar har ett reportage om oss imorgon, så vill jag bara hinta om trevlig läsning till morgonkaffet.
Läs reportage och recept (finns förhoppningsvis även på gp.se), och sen kan du allt om att baka egna surdegsbröd.
Verkar det krångligt? Vi bullar upp extra i helgen, så kom och köp!

9 kommentarer:

Kalo sa...

Jag ska kolla på gp.se i helgen!
Karin

Anonym sa...

Eira gillar verkligen nyponbrödet! Vi också förstås, men det var ju väntat...
Stina

Louise sa...

åh vad roligt för er! nu har jag flyttat till paris och trots alla underbara bagerier i alla hörn saknar jag er och era surdegar;)
Ta hand om er! Louise

Ulla sa...

Jag har precis läst artikeln och jag blev sugen på direkten att baka ett surdegsbröd. Jag äter ofta bröd från ert bageri för jag har en chef som bor i närheten av er och hon brukar köpa med sig ett bröd till mig.

Rosemarie sa...

vi var och köpte ett kumminbröd,det var underbart gott.
kunde gärna ha varit mera kummin i.
Nu väntar vi på lingonbröd och valnötsbröd och bröd med rostad lök i .
hälsning Rosmarie
Fin artikel om Er i dagens GP.
Vi kommer att ses ofta jag köpte de
solrosstrimlor som ligger framme på disken, MM MM jätegoda.
hälsning , sambon Hans

christer sa...

UNDERBART!
jag hade "planerat" besök just idag - lördag - men GP hann före ....och regnet!
skulle gärna stannat litet längre för att få med mig mera information - och som jag frågade efter - surdeg till Dubai!
jag återkommer för att testa det finska rågbrödet!
/ Ökenpiraten

Anonym sa...

Tittade in och köpte en vetesur och fann den goood så jag satte en deg på lördagskvällen och lyckades fixa till en lika god men inte lika snygg.

alvar och ivar surdegsbageri sa...

Hej alla! Vad roligt att vi kan inspirera till hemma-bakning! Smaken är nr 1 i ett surdegsbröd, sen får man öva på utseendet...

Louise: hälsa Paris!

Ökenpiraten: Du får hålla oss uppdaterade om dina ökenäventyr!

Rosemarie: Vi ska se om vi lyckas göra ett gott lingonbröd, något med valnöt kommer att dyka upp så småningom och på försommaren hade vi ett bröd med fäsrk, rostad vitlök, det kanske blir en favorit i repris nästa år...

Ivan L sa...

Imorse besökte jag ert fina bageri och måste tacka både för bröden - de smakade himmelskt tyckte både jag och barnen - och för den trevliga informationen om surdegarna.
Har lagt upp ett blogginlägg om mitt besök:
http://cykelidag.se/2009/10/06/den-surisen-blir-man-glad-av/