onsdag 8 december 2010

Extraöppet på Lucia och senaste nytt

Måndagar har vi vanligtvis stängt, men nu på måndag, den 13/12 Luciadagen har vi öppet kl 7-14.
Då laddar vi upp med lussekatter och pepparkakor, men passa på att beställ för att vara på den säkra sidan.
Våra lussekatter är Krav-märkta, saftiga, ej för söta och innehåller generöst med ekologisk saffran, priset är 20 kr, men vid förbeställningar på fler än 10 st som görs senast dagen innan lämnar vi 10% rabatt.


Nu bakar vi vörtbröd varje dag, och beställningar till jul kommer in i en strid ström, vänta inte för länge, det kommer att bli fullt!


Lagom till helgen börjar vi sälja presentkartonger med vår chokladkonfekt, det är två sorter, en som är alvar & ivars vanliga konfekt med mörk choklad och mängder av torkad frukt, nötter och frön och en ny sort med mörk choklad, syltade apelsinskal, puffad quinoa och mandel. Vi gör askar med 10 bitar och priset är 95 kr.
Konfekten är helt ekologisk, fri från mjölk, smör och tillsatt socker (bara sockret i den 70 %-iga chokladen), innehåller ej heller mjöl och gluten, men spår kan finnas tyvärr...


På lördag bakar vi Frukt de luxe första gången i år! Ett lyxigt jul-frukt & nötbröd som består av lite deg och extremt mycket fikon, aprikoser, äpplen, korinter, tranbär, valnötter, mandel, apelsinskal och kanel. Vi bakar detta bröd även nästa lördag och sen hela julveckan t o m den 23/12.

Och jag jobbar på att fixa burkar, på fredag har vi troligtvis flytande vört att sälja!


1 kommentar:

sti sa...

Fick just en ask choklad och en lusse bulle från er o jag är såååååå lycklig.
De är fantastiskt goda, både lusse bulle och de magiska chokladerna.
WOW, ni är BÄST!! TACK.
God Jul till er alla, mvh sti