onsdag 7 december 2011

Jul i bageriet


Nu börjar det dra ihop sig!
Vi säljer nu vörtbröd varje dag med start imorgon torsdag den 8/12, på fredag bakas Frukt de Luxe, och årets julkonfekt kommer att vara redo att säljas i presentförpackningar.
Beställningar till julveckan trillar in i en stadig takt och vi är laddade för fler, men vänta inte för länge, det kommer att bli fullt.

Den 23/12 har vi öppet bara för försäljning av förbeställda bröd, sortimentet är något reducerat då (och den 22/12) men vörtbröd både med och utan russin, Frukt de Luxe och en hel del av våra klassiker finns såklart att beställa. Vi tar bara emot beställningar på telefon eller på plats i bageriet, ej på mail!
Hela julveckan kommer trycket att vara hårt och vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose efterfrågan, men vi vet att det blir tufft, så vänta inte för länge med att beställa bröd för att vara på den säkra sidan, det gäller hela julveckan.

Öppettider veckan före jul;

måndag stängt
tisdag 20/12, 7-18
onsdag 21/12, 7-18
torsdag 22/12, 7-18
fredag 23/12, 7-16, OBS! 


På tisdag är det Lucia, vi har öppet 7-14, och det går bra att beställa Lussekatter, vid förbeställningar senast dagen innan av fler än 10 st lämnar vi 10% rabatt.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: