onsdag 12 december 2012

Nya kursdatum + vört


Kommande kursdatum:

2-3/2 2013 Fullt!

2-3/3 2013 Finns få platser kvar!

Vi erbjuder en 2-dagars grundkurs i bakning med surdeg för hemmabagare.
På kursen får du se mer av hur vi arbetar på alvar & ivar, vi kommer att dela med oss av mycket kunskap, en del hemligheter och hur man ska göra för att våga lita på sin surdeg och baka bröd helt utan jäst.
Under kursen går vi igenom grunderna för surdegsbakning, pratar om mjöl, surdeg och utrustning och vi provar på att tillsammans baka flera olika sorters bröd samt pizza enbart på surdeg.

I priset ingår fika, middag, provsmakning med tilltugg, en surdegsstart, recept och så klart bröd att ta med dig hem.
Kursen hålls på alvar & ivar surdegsbageri på Kastellgatan 11 i Göteborg.
Deltagarantalet är begränsat till 8 pers per tillfälle. Först till kvarn för anmälan gäller, via mail, info@alvarochivar.se, eller i butiken.


    Dag 1 kl 16.30-21
    Dag 2 kl 10-15

    Pris 1 900 kr

Kursavgiften skall betalas in senast två veckor innan kursen äger rum, vid förhinder senast 1 vecka innan betalas hela avgiften tillbaka. Vid avhopp två dagar innan kursstart eller senare betalas endast halva avgiften tillbaka.


Något annat som kan glädja är hemmabagare som vill köpa flytande vörtextrakt, för nu har vi fått fatt i lite mer! Det finns ett gäng burkar à 100 g att köpa hos oss, pris 20 kr (räcker till två stora bröd ung.)

Och till er som inte vill stå för julbaket själva: beställ bröd snart! Nästa vecka kommer det att vara hårt tryck, vi laddar för fullt, men det kommer nog inte att räcka alla dagar. Och den 23e har vi öppet endast för förbeställningar kl 8-16.

2 kommentarer:

Malin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Malin sa...

Finns det vört kvar att köpa om man kommer imorgon? :)