måndag 9 december 2013

Juletider i bageriet


Pulsen stiger dag för dag på alvar och ivar och dofterna sprids i kvartetet, det lackar mot jul!

Vårt julbak i år ser ut ungefär som vanligt:

Vörtbrödet; Kryddigt, saftigt och mustigt bröd med russin. Bakas från och med onsdag alla dagar fram till jul. (Den 13/12 + 20-23/12 kan man beställa utan russin.)

 Frukt de Luxe; Fruktbrödet med extra allt, äpple, aprikos, fikon, russin, valnötter, mandel, lingon, apelsin och kanel. Lite som en mumsig fruktkaka men ändå ett surdegsbröd. Bakas från fredag nästan alla dagar fram till jul.

Lussekatter; Saftiga och med mycket saffran.

Pepparkakor; Spröda och kryddiga med gott sting. Passar väldigt bra till en god blåmögelost.

På butikshyllan fyller vi löpande på med Bennys sesamknäcke, Mandelskorpor med saffran, det finaste ströbrödet till julskinkan, nyrostad müsli, chokladkonfekt, julkonfekt, flytande vört för den som vill baka själv osv.
 
Öppettider i julveckan:

tisd 17/12     kl 7-15
onsd 18/12   kl 7-18
torsd 19/12   kl 7-18
fred 20/12    kl 7-18
lörd 21/12    kl 8-15
sönd 22/12   kl 8-15
månd 23/12  kl 7-17 OBS! Den 23/12 säljer vi endast förbeställda bröd, beställ i god tid.

Vi rekommenderar att man beställer bröd i god tid för att vara säker på att få det man vill ha alla de här dagarna, vi tar emot beställningar i butiken och på tel 031-130313, OBS, ej via mail.
Den 23/12 säljer vi endast förbeställda bröd, vänta inte för länge med din beställning.

Sortimentet kommer de sista dagarna före jul att vara något reducerat, det är för att vi vill kunna baka så mycket som möjligt så att brödet räcker till fler.

PS. Bakkurserna är fullbokade, det finns endast någon reservplats kvar, men i år auktionerar vi ut den sista platsen till förmån för Musikhjälpens insamling 2013, kolla in på Tradera/Musikhjälpen!

1 kommentar:

Caroline sa...

Säljer ni vört som man kan baka med själv?