måndag 10 maj 2010

Helg igen!

Nu i veckan är det Kristihimmelsfärdshelg och då har vi följande öppettider;

tisdag 07-14
onsdag 07-18
torsdag 08-14
fredag 07-18
lördag 08-14
söndag 08-14

Vi väntar oss högtryck på onsdag, så kom inom tidigt eller ring och lägg undan bröd. Vi bakar det vanliga plus nässelbröd och kumminbröd på onsdag.

klicka på bilden för mer info

Många har frågat efter kurser i surdegsbakning och nu tar jag första steget att prova på att hålla kurs, det är Annika som har Hus 91 på Käringön som står för upplägget och jag kommer dit några dagar som baklärare! Veckorna är 24 och 34.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka bröd är "de vanliga"? Har ni någon meny med ingedienslista och bilder? Annars kan det vara en bra idé att lägga upp på bloggen :)

alvar och ivar surdegsbageri sa...

Planen är att göra en riktig hemsida så småningom, men jag ska överväga att lägga upp mer info om bröd på bloggen. I butiken finns en lista som man får ta med sig med innehållsförteckning och bakdagar för olika bröd. De vanliga är; vetesur, rågsur, dinkel och frukt & nöt som bakas varje dag, vi alternerar de grova sorterna finsk råg, sten, suralvar och kryddivar. Där emellan dyker det upp helgbröd, experiment och säsongsbröd, nu bakar vi t ex med nässlor...