torsdag 22 december 2011

Ett dygn, tre bagare, tusen bröd

Först och främst GOD JUL. Vi vill säga ett stort tack till er alla som ätit våra bröd under det gångna året, utan er vore vi ingenting.

Just nu pågår vårt stora julbak, imorgon är det den 23/12 och då säljer vi endast förbeställda bröd och allt är nu redan fullbokat. Vi bakar väldigt mycket bröd men tyvärr räcker det inte för att täcka efterfrågan. Det finns en del bröd "i marginalen", så om du har blivit utan, ring oss, så sätter vi upp dig på vår väntelista om du har möjlighet att komma med kort varsel under dagen.

Efter jul tar vi en liten semester och är tillbaka igen den 10/1 2012, då firar vi 3-årsdag med saft och bullar!

God natt och God Jul

2 kommentarer:

Janina sa...

Hej ni superbagare som sliter hårt på Sveriges bästa bageri!
Vill tacka för att ni varje morgon förgyller min dag med ert gudomligt goda bröd, började avnjuta det i våras och bev såpass fast att jag inte längre kan äta industribröd och endast köper krav o närodlat levande mjöl ;)
Ni gör verkligen ett fantastiskt jobb och är värda mer beröm och positiv feedback! Hoppas ni får ett energiskt nytt år!!!

alvar och ivar surdegsbageri sa...

Tack själv Janina! Det är fantastiskt kul att få läsa det du skriver, det är ju så viktigt med bra bröd och vi ska fortsätta kämpa i det nya året! Tack!