onsdag 5 december 2012
Juletider på alvar & ivar
Nu växlar vi upp tempot i bageriet, det är december!
Lite kort om förändringar för att vi ska få plats med julbaket:
Sesamsnurror och Gotlandsbröd kommer tillbaka i januari.
Dinkelbrödet har fått en ny storlek och nytt utseende på prov. Vi utvärderar efter jul.
Från och med torsdag den 6/12 bakar vi vörtbröd alla dagar. Vi laddar också hela tiden upp med lussekatter och papparkakor. Frukt de luxe, brödet som från början bara bakades till jul har vi nu alla fredagar och fler dagar i julveckan.
Beställningarna trillar in hela tiden, vänta inte för länge med att beställa till den 23/12 (hela veckan och helgen före jul rekommenderar vi att man beställer för att vara säker på att få det man vill ha).
Öppettider veckan före jul:
tis 18/12 7-14
ons 19/12 7-18
tors 20/12 7-18
fre 21/12 7-18
lör 22/12 8-15
sön 23/12 8-16
Den 23/12 bakar vi bara beställda bröd, beställ i god tid för att vara säker, det gäller hela julveckan. Obs, de sista dagarna är sortimentet något reducerat, mer info finns i bageriet.
Bageriet är stängt den 24/12-2/1 2013
Vört 2012. Lite finare, bara på surdeg!
PS! Till alla hemmabagare, vi har sålt så mycket flytande vört att vi måste spara resten till vårt eget vörtbak. Sorry! Vi tar hem mer nästa år!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar