tisdag 24 mars 2015

Snart påsk


Tidig påsk och tidig vår. Nu planerar vi för påskbaket och kommer som vanligt att ha stängt hela helgen från och med långfredagen för att öppna igen på onsdagen den 8/4, (även tisdagen den 7/4 är bageriet alltså stängt).

Våra öppettider i påskveckan är:

tisd 31/3             kl 7-14
onsd 1/4             kl 7-18
skärtorsdagen 2/4  kl 7-17

Beställ bröd till helgen för att vara säker på att få det du vill ha, vi kommer att baka så mycket vi kan med det brukar vara svårt att få alla sorter att räcka.
Så vad bakar vi då? Vanligt sortiment tisdag och onsdag och det här gäller på skärtorsdagen:

Vetesur
Rågsur
Frukt & nötbröd
Dinkel
Jean Paul, hel eller halv
Suralvar (stor)
Gotlandsbröd (även onsdag)
Finsk råg
Bruno (stor)
Påskbrödet (litet ljust formbröd fullproppat med mörk choklad, saltrostade pistagenötter och mandel, även onsdag)
Och om våren fortsätter framåt, nässelbröd! (Men det vågar vi inte ta beställningar på ännu.)

Vi har lite söta saker i sortimentet också, Kolan (pistage, cashew, mandel, havssalt), Chokladkonfekt (mörk choklad 70 %, fikon, aprikos, russin, hasselnöt, mandel, sesam, kokos, pumpafrö), Mandelskorpor med mörk choklad 70 % och Citronpaj med maräng (på skärtorsdagen).

Glad Påsk önskar vi på alvar & ivar!

Inga kommentarer: