torsdag 17 mars 2016

Påsk 2016


I påskveckan har vi öppet så här:

tis 22/3                    kl 7-14
ons 23/3                  kl 7-18
skärtorsdagen 24/3 kl 7-17

Sedan stänger bageriet hela helgen och öppnar igen onsdagen den 30/3.
Vi rekommenderar att man beställer i förväg för att vara säker på att få det man vill ha, tel 031-130313.

Sortiment på skärtorsdagen: 
(Påskbrödet bakas alla dagar från och med nu och Gotland finns även på onsdag)
 Bröd:
Vetesur
Rågsur
Jean Paul, hel eller halv
Gotland (sötat bröd bakat på skållad råg, kryddad med pomerans, anis och fänkål, vårt enda brödet som innehåller jäst!)
Påskbröd (litet ljust lyxbröd med saltrostade pistagenötter, mandel och 70%-ig mörk choklad)
Kummin (mindre version av rågsur kryddad med kummin)
Dinkel
Valnöt
Frukt & nöt
Suralvar
Finsk råg (100% råg)
Citron & vallmo
 Sött:
Citronpaj med maräng
Våra handgjorda marsipanägg med mörk choklad, finns i två smaker, Äpple/calvados och Citron/bipollen
Mandel och chokladskorpor

TREVLIG HELG!






Inga kommentarer: