tisdag 5 januari 2010

Nytt år och 1-årsdag!Nu har vi städat ut julen och förbereder oss som bäst för att öppna bageriet igen på torsdag..

Om vi gör en liten tillbakablick på det gångna året kan vi bara konstatera att vi har haft ett helt fantastiskt år! På söndag är det ett år sedan vi slog upp dörrarna för första gången och efter det rullade det liksom bara på i en väldig fart.

Som ny företagare förbereder man sig på en lång startsträcka och att det inte alltid blåser medvind. Vi märkte snart att det inte riktigt stämde i vårat fall, vi har kunnat gasa på redan från första dagen. Hårt jobb har lönat sig och vi är nu fyra som jobbar i bageriet, plus några som kommer in och hjälper till när trycket är som hårdast. Vår stenhårda tro på att fler än vi själva inte vill kompromissa med sitt bröd har visat sig stämma väl. Fler och fler kunder har hittat oss under året och det är glädjande att så många kommer tillbaka med mersmak. Vi vill önska alla våra kunder en god fortsättning på det nya året och säga ett stort stort tack för året som har varit.

Vi tänker nu fortsätta vår kamp för bättre bröd åt folket! Och hoppas att det kommer att fortsätta blåsa en mild medvind längs Kastellgatan...

6 kommentarer:

Plommonet sa...

Jag var inne en sväng idag, fick hjälp att välja bröd till skaldjurskväll och lite kloka ord till hjälp till min ovanligt tjuriga surdeg. Tusen tack, ni är bäst!

Anonym sa...

Grattis på 1-årsdagen!
Kramar från Stina

Anonym sa...

Ja vad säger man? ni är fantastiska,har "varit uttan" erat bröd sen i nyår och håller på att bli galen. Ska bli så skönt att få komma och njuta av erat bröd igen.
Många VARMA hälsningar Cenneth

Michael Hansson sa...

Hej, Fantastiskt mysigt bageri ni har. Var inne och tjôtade lite häromdagen om surdegar och brödbakning. Har faktiskt blivit så biten att jag startat en egen brödblogg och bakar i en ruskig fart nu! All lycka till er i det nya året!
/Micke

Martin Johansson sa...

Stort grattis på ettårsdagen!
Hej från Martin

Anonym sa...

Gratulerar på ett-årsdagen lååångt i efterskott!

/Lina