tisdag 18 oktober 2011

Planeringstider

Viktig information! Allhelgonahelgen, lörd 5/11 och sönd 6/11 är bageriet stängt, (då blir det bl a provbak inför julen som hos oss startar redan första adventshelgen, 26-27/11).

Jag, som är den som minst uppskattar julhets i förtid, har precis tillbringar ett par dagar med planering inför julen i bageriet. Sortiment, beställning av saffran och annan planering måste ju göras i god tid har vi lärt oss nu, inför denna tredje jul på alvar & ivar.
Första beställningen av vörtbröd till den 23/12 har redan kommit, så ja, vi tar gärna redan emot julbeställningar och sortimentet kommer att likna det vi haft tidigare; lussekatter med mycket saffran, skurna pepparkakor, mustiga vörtbröd, frukt de luxe, julkonfekt...
Nog om detta för den här gången, men det kommer garanterat att komma mer information så småningom!


Vi har äntligen börjat sälja brödknivar i bageriet. Det är en rejäl kniv av märket Victorinox, enligt oss den bästa och mest prisvärda brödkniv som finns på marknaden. Ska man äta riktiga bröd behövs en riktig kniv! Priset är 450 kr, kanske ett julklappstips?


Till sist en rolig bild, förra veckan hade vi en grupp på 11 storögda 2-åringar på studiebesök! Det ska börjas i tid, helt rätt!

Inga kommentarer: