onsdag 29 april 2009

Cash eller kort!?


Efter mycket om och men, tre dryga månader av väntan, felanmälan på felanmälan och ännu mera krångel, har vi äntligen fått igång vår korttreminal!
Så till alla er som vi svarat, -tyvärr vi kan inte ta kort än men det är på gång, så säger vi välkomna till alvar & ivar för att shoppa loss!

Ytterligare ett tips i den här galet tidiga sommarvärmen är vår spartanska uteservering. Solen ligger på vid 10-11-tiden ungefär och nu längtar vi verkligen efter en sommar utan byggdamm och byggnadsställningar, bygget i grannhuset är än så länge en följetong utan slut...

Helgens öppettider tål nog att upprepas; valborgsmässoafton har vi öppet som vanligt, 1 maj kör vi som en söndag 8-14, lördag söndag är som vanligt 8-14. Och på lördag den 2 maj är vi med på Fair & Aware-marknaden på Magasinsgatan mellan kl 11 och 17.

Vi har fått reda på att flera kunder som har köpt suralvar (den med sesamfrön på), har fått mögelproblem och vi har nu riktat in oss på att ta reda på var källan till problemet ligger, att ett bröd möglar är helt naturligt men våra bröd skall hålla sig i åtminstone ca en vecka innan sådant dyker upp. Vi misstänker att det är sesamfröna som är boven i dramat och väntar nu på en ny sändning som förhoppningsvis är av bättre kvalitet. Har du köpt ett bröd som inte varit bra är vi tacksamma för att du säger det till oss och om det känns bättre så skall vi kompensera dig med något likvärdigt.
Och till sist det viktigaste av allt; förvara aldrig våra bröd i plastpåse! Mer om det i nästa inlägg...

Inga kommentarer: