onsdag 11 augusti 2010

Välkomna tillbaka!

Har sommaren varit lång och du har hunnit tröttna på sånt här?
Tur att vi har dragit igång bageriet den här veckan då!

Vi har njutit av de lediga veckorna i fulla drag, vilken lyx att få vara uppe hur sent man vill på kvällarna och sen sova tills man vaknar utan klocka på morgonen! Det gjorde verkligen gott.

Och vad roligt det känns att starta igen när man har hämtat lite nya krafter. Vi har fått höra av många kunder att vi har varit efterlängtade och vi kan bara säga det samma tillbaka, vi har längtat efter er också! Några nyheter kommer att dyka upp de kommande veckorna så håll ögonen öppna. Och så har vi förstärkt personalen med en ny bagare, Sabina, som gjorde sin praktik hos oss i våras. Maja och Julia som har jobbat så bra i butiken ska båda börja skolan, så snart kommer nya ansikten att dyka upp bakom disken. En riktig nystart blir det med andra ord.

Idag på morgonen hade vi besök av två norrmän, en journalist och en fotograf, som håller på med ett regortage om surdeg för den norska varianten av Dagens Industri som heter Dagens näringsliv! Reportaget ska vara i helgbilagan om några veckor och efter besök hos oss skulle de vidare till Stockholm och baka med Martin Johansson som driver bloggen Pain de Martin och därefter åka till Gotland och prata med Erik Olofsson på Rute stenugnsbageri. Väldigt roligt med uppmärksamhet från utlandet!

Den här veckan blir ingen mjukstart utan vi bakar på som tusan, men dessvärre har bröden tagit slut lite tidigt både igår och idag, som sagt många har längtat, men vi jobbar på bättring...

Svedjeråg

2 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Har ännu inte varit i erat bageri, dags för det nu, äter knappt något annat bröd än surdegsbröd nu för tiden och den kan vara kul att få äta lite bröd som någon annan bakat :-)

alvar och ivar surdegsbageri sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har! Klart att du ska komma till Gbg och prova våra bröd!